Arkitekt

Den moderna arkitekturen med sina annorlunda och spännande lösningar innebär ständigt nya utmaningar för oss på Thoruns. Vi tillverkar dörrar, entréer och fasta glaspartier efter kundens önskemål antingen man väljer en konventionell lösning eller vill pröva nya och djärva idéer. Med vårt eget profilsystem och valsade anslag på 20 mm får du dessutom ett ökat skydd mot inbrott på köpet.

Thoruns har många års erfarenhet av dörrtillverkning och mycket kompetent personal. Thoruns dörrsystem är uppbyggda av smäckra stålprofiler. Dörrarna är utformade för att klara hög belastning och krav på brand- och inbrottsskydd. Glasen anpassas till kundens kravbild för att uppnå optimalt resultat beträffande kostnad och skyddsnivå. En diskussion med oss kan många gånger resultera i en unik lösning för det aktuella projektet. Utnyttja vår kompetens och vårt kunnande i ditt projekt.

Vi har ett nära samarbete med världsledande fönster, dörr och fasadtillverkare och kan hjälpa dig med lösningarna andra skulle säga var omöjliga. Kan inte vi hjälpa dig, kan ingen annan heller göra det.

Låt dig inspireras i vårt showroom, klicka här!