Fönster och dörrar i stål

Att första intrycket är viktigt vet vi på Thoruns, därför är det viktigt att era dörrar och entréer byggs på rätt sätt. Både gällande utseende och funktion, men även beträffande säkerheten. Dörren eller entrén är det första man möts av när man besöker ett företag eller myndighet. Vi vill att det mötet ska bli så bra som möjligt.

Att byta ut en skadad eller nedsliten dörr kan vara komplicerat. Med Thoruns unika system monteras ståldörren enkelt utan att man behöver göra åverkan på väggen. På vårt program står även tillverkning av hörnskydd och entrétak i stål. Som tillval kan man även få en mängd olika beslag samt handtag i rostfritt, koppar, bakelit eller aluminium.

Thoruns levererar ståldörrar som utsätts för tuffa tag i utsatta miljöer, exempelvis skolor och andra platser som ställer stora krav på dörrens konstruktion. Med våra unika dörrar som är tillverkade i stål och med klämfri bakant kan vi också minska risken för klämskador. Vi kan dessutom allt om brand- och inbrottsskyddade fönster, dörrar och fasadpartier i stål. Utmana oss!