Det här är Thoruns

Krokar du arm med oss på Thoruns får du tillgång till avancerad ritningshjälp, vår kunskapsbank och våra kontakter med världens bästa fönster och dörrtillverkare. Vi kapar, svetsar och pulverlackar allt i egna lokaler centralt i Eskilstuna, vill du, så utför vi gärna montage också. Med hjälp av oss kan du räkna på jobb andra skulle säga var omöjliga. Enkelt.

På Thoruns erbjuder vi kundunika och rejäla lösningar i stål och rostfritt för dörrar, fönster, fasader, entrépartier och glastak som pallar vädrets makter, dåligt humör, sparkar och slag. Våra produkter utformas alltid för att möta dina och dina kunders unika krav på belastning, brand, inbrottsskydd och glas. Både inne och ute.

Gillar du dessutom slimmade lösningar är en profil i stål oslagbar eftersom profilsystem i mjukismaterial måste göras betydligt klumpigare för att uppnå samma säkerhet som en profil i stål.

Vi pallar tuffa krav

Våra system möter tuffa krav för att du skall kunna känna dig trygg och säker oavsett om det handlar om minsta möjliga risk för klämskador, inbrott och brand. Våra system används i offentliga byggnader, på kontor, handelsbyggnader, industrier och även privata byggnader. Kontakta oss för mer information om våra produkter och vilka skyddsklasser dom uppfyller för att hitta rätt system till ditt projekt.