Välj rätt stålglasparti för en imponerande entré

Det första intrycket skapas i entrén. Därför är det viktigt att entrédörren eller entrépartiet är byggt på rätt sätt avseende estetik, funktion och säkerhet. Thoruns erbjuder skräddarsydda stålglaspartier som ger besökarna en känsla av trygghet och en design som imponerar.

Vi är experter på tillverkning av glasdörrar, fasta fönsterpartier och glaspartier av stål. Oavsett om du vill ha en enkel entrédörr eller en unik glasentré med högre säkerhetsklasser för din fastighet, har vi lösningen. Våra stålpartier är designade för att stå emot hög belastning, och vi använder stål och rostfritt stål, vilket i kombination med glas ger ett luftigt intryck och tillåter besökaren att se vad den kommer möta när den klivit innanför entrédörren.

Glasen skräddarsys efter dina behov, från det enklaste glaset till skottsäkra glaspartier. Vårt nära samarbete med forster, världsledande inom stålprofilsystem, garanterar högkvalitativa lösningar. Oavsett vilket profilsystem du väljer från Thoruns, kan du vara säker på att de uppfyller de högsta säkerhetskraven och med vår spetskompetens inom området kan vi erbjuda den bästa lösningen för ditt projekt.

Vindfångs fördelar

Ett vindfång vid din glasentré fungerar inte bara som ett designelement i arkitekturen, utan också som en extra barriär mot kyla och drag. Vindfånget skapar en isolerad zon mellan utsidan och insidan, vilket hjälper till att hålla värmen inomhus under de kyligaste dagarna, och svalka under varma sommardagar. Dessutom minimerar det risken för smuts och damm att komma in, vilket håller din entré ren och välkomnande. Genom att välja ett vindfång i glas och stål hindrar du inte ljusinsläppet och ger en mer öppen känsla i lokalen.

Automatiska skjutdörrar

Att investera i automatiska skjutdörrar för din entré ger en bekväm passage för lokalens besökare. Automatiska skjutdörrar är praktiska för högtrafikerade områden som exempelvis till butikslokaler och andra allmänna utrymmen. De ger också en energieffektiv lösning eftersom de bara öppnas när någon närmar sig med hjälp av rörelsesensorer, vilket minimerar värme- eller kylförlust.

Vi tillverkar entrépartier i glas

På Thoruns tillverkar vi enkla glasdörrar för entréområden och större glasfasader för såväl allmänna, kommersiella och privata lokaler. Vi hjälper dig oavsett om du söker en välisolerad entré för passiva hus, eller en säkerhetsklassad entré som möter brand- och inbrottskrav.